huenru

1 000 000 Ft adomány az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak

A Szegedi Paprika ZRt. számára fontos a társadalmi szerepvállalás, ezért is nyújtunk segítséget évente több alkalommal is különböző szervezetek, egyesületek, alapítványok számára. Ezek leginkább tárgyi adományok, amelyek cégünk termékeiből kerülnek ki.

Emellett szerettünk volna egy olyan, az egész ország területén működő intézményt is támogatni, amely mindenki által ismert, ezért választottuk az Országos Mentőszolgálat Alapítványt. 2018-ban második alkalommal hirdettük meg 4 hónapos akciónkat, melynek keretében minden egyes – az akcióban részt vevő Házias Ízek készétel és Snack pástétom megvásárlása után 5 Ft-ot ajánlottunk fel az Alapítvány részére. A promóció eredményeképpen 1 000 000 Ft adományt sikerült összegyűjtenünk! Ebből az összegből életmentő műszerek, mentéstechnikai eszközök vásárlására jut lehetősége az Alapítványnak.

Örömünkre szolgál, hogy ezáltal közvetett módon hozzájárulhatunk emberi életek megmentéséhez, az ellátás színvonalának, illetve az ellátáshoz való hozzáférés esélyének növeléséhez!